17 december 2011

Träningsdag 6

Idag var det löppepp av hela slanten ! Ut i den kvarvarande snön på Lugnet blev det, i gott sällskap och maklig takt. Idag var målet mer att vara ute en bra stund och springa lite längre, än att hålla monster-tempo. Och så blev det också, med en 1,5-timmes tur på varierat, äventyrligt underlag. Allt från gruslöpspår till snö-upp-till-knäna och till klätterbackar både uppåt och nedåt gav många härliga kickar, det är vad jag kallar äventyrslöpning!









Kryssar av långpasset från listan och peppar backfys för morgondagen! Börjar ana slutet på min lista, och funderar så smått på hur detta skall firas! Självklart väntar en riktig monsterutmaning som avslutning, speciellt med tanke på att vissa *hrm* missräkningar i kalendern gav mig en hel extra härlig dag att fylla med träning innan dagen-innan-doppare-dagen-vilan väntar !


 Passar på att rekommendera den nya Sherlock Holmes-filmen, som imponerade mer än den första, med lite mer action, lite mer plot och galet häftiga Noomi Rapace ! Klart sevärd, till och med för en skeptiker!


Se till att njuta av dagsljuset nu när det är helg! En riktigt underbar ute-dag gör vem som helst motståndskraftig mot allt vad julstress heter!
Kram,
Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar