25 december 2011

Bloggtorka / God jul / Vad hände?

Ja, God fortsättning på er!

Vad hände egentligen med mina 10 dagars träning? Ja, haha, de föll på sista dagen. Har fortfarande ett FUSTRA-pass på att-göra-listan . De senaste dagarna har i stället ägnats åt 3 timmars ridning (hur kul som helst!) och, såklart, det utlovade monsterpasset med hela familjen under gårdagen. Så träningsvärken sitter precis där den ska, och har dessutom spridit sig ut till resterande familj. Och det är en riktigt härlig känsla varje gång Pappa skickar en mörk blick efter att - långsamt - ha rest sig ur soffan på stela ben. Som det ska vara!

Är superstolt över min grymt starka familj som inte för en sekund backade på att snöra på sig springskorna och ge sig ut i solskenet ens på självaste Julafton! Ett riktigt härligt utomhus-pass kokade vi ihop, med 2 km uppvärmnings/solskensjogg, följt av en något anpassad version av BodyRocks Set fire workout och en avslutande kilometers jogg för att skölja rent musklerna från lite mjölksyra. Gissa om julmaten smakade bättre än någonsin!

Så, nu de här sista dagarna på år 2011 ska enligt plan ägnas åt iordningställande av julklapps-skidutrustning, byte av lokalisation, franskaplugg för hela slanten och en och annan fundering på baktid och framtid. Bloggtorka är därmed att förvänta tills lite mer ordning skönjas i kaoset.

Tillfälligt stängt för röjning, med andra ord.
Kram,
Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar